vrijdag 14 juni 2019

Boulogne-sur-Mer - Almere

Vandaag gaan we voor een aantal dagen terug naar Almere. Eerste de boot vast gemaakt met dubbele lijnen en de instrumenten verwijderd. Daarna onze tassen ingepakt en brood gemaakt voor onderweg.

Om 11:40 gaat de bus en we moeten 15 minuten van te voren bij de bushalte zijn. Het is gelukkig maar 5 minuten lopen vanaf de haven. De bus vertrekt om 11:50 en we komen om 15:00 aan in Parijs. Helaas is er geen directe bus naar Amsterdam en moeten we via Parijs. Dat is een omweg van 175 km. In de tussentijd lopen we langs de Seine en zien in de verte de Notre-Dame staan, we hebben echter te weinig tijd om er naar toen te lopen. Om 17:00 gaan we met de volgende bus verder naar Amsterdam. Wel met 2 minuten vertraging. Onderweg stoppen we nog 25 minuten bij een halte plaats. Alles heel duur hier. Een zakje chips € 3,- en drinken € 2,50. Goed dat we alles zelf mee hebben genomen. We hebben nog een tussenstop in Antwerpen en dan zijn we om 00:09 in Amsterdam Sloterdijk. Wanneer we uitstappen staat Eva al bij de halte. Ik was zo blij om haar te zien. Ik kon niet van haar afblijven. Dick komt een minuutje later en we stappen in naar Almere. We gaan eerst naar Literatuurwijk om de auto op te halen en dan naar huis en naar bed.

Het was een lange dag. Morgen halen we de onderdelen voor de WindPilot op bij de Blokken en zaterdag is het feest van Patricia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten