maandag 24 juni 2019

Almere - Boulogne-sur-Mer 23-6

Om 6:00 ging de wekker. Het is tijd om op te staan. Onze bus vertrekt vanaf Amsterdam Sloterdijk om 7:45. Eva rijdt ons ernaar toe en gaat daarna werken.

Om 6:30 stappen we in de auto. We hebben 3 rugzakken bij ons. Eén gevuld met kleding, één met vergeten dingen en onderdelen voor de WindPilot en één voor eten en drinken in de bus. Om 7:00 zijn we op Sloterdijk en neem ik wederom afscheid van Eva. Het valt mij weer zwaar net als in IJmuiden. Om 7:50 rijden we weg en gaan via Lille naar Parijs.

In Lille komen er nog een paar passagiers bij en ook één met een fiets. Deze man heeft ingechecked en zegt tegen de buschauffeur dta hij nog iets te eten gaat halen. De bus vertrekt exact op tijd uit Lille en wanneer we 20 minuten gereden hebben komt de buschauffeur er achter dat de man van de fiets nog niet ingestapt was. Hij keert om en gaat weer terug naar Lille. Waarom? Ik heb geen idee. Wanneer we in Lille zijn geen man die zijn fiets zoekt. Een passagier en de buschauffeur gaan zoeken en naar 30 minuten geven ze het op. We gaan weer verder, wat een tijdverspilling.

16:00, een uur te laat, komen we aan in Parijs. Meerdere passagiers hebben hun aansluiting gemist. Gelukkig hebben wij een overstaptijd van ruime 2:45. We gaan maar in het park in het gras liggen. Met deze hitte en zware rugzakken ligt het niet om nog te gaan wandelen door Parijs.

17:45 gaan we gaan Boulogne-sur-Mer. We komen mooi op tijd aan en gaan naar de boot. Gelukkig werkt het pasje van het toegangshek nog en gaan de steiger op. Bij de boot aangekomen gaan we direct aan het werk met de WindPilot en gaan om 23:00 naar bed.

Het was een hele lange dag, maar het weer en vooral de temperatuur is hier een stuk beter. Morgen verder met de WindPilot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten