vrijdag 22 november 2019

ARC+ vertrek en Aankomst Nederlanders

Gisteren afscheid genomen van de Cape Town met Jan, Anna en hun twee kinderen. Ze gaan vandaag om 12:00 vertrekken met de ARC+ naar Blue Lagoon, St. Vincent samen met 20 andere boten. De rest van de ARC+ vloot gaat naar Rodney Bay, St. Lucia. Het was een vreemde start. Meerdere zeilboten waren al rond 800 vertrokken om een voorsprong te nemen op de rest van de vloot. Van de start zelf hebben we weinig gezien maar het was leuk om te zien dat iedereen nog op het laatste moment diesel nodig had. Nadat de ARC gestart was zijn we naar de kant gegaan en hebben boodschappen gedaan. We zijn ook begonnen om de boot vol te laden voor de volgende etappe naar Suriname.

Wanneer we terug op de boot zijn zie ik dat de naast de Saline (gisteren aangekomen) en Pitou (vorige week aangekomen) en nog een paar boten bij zijn gekomen We zijn nu met:
- Feeks
- Pitou
- Saline
- Kobbe
- Liberte
- Cruella
- ...

Eind van de middag kreeg ik een WhatApp bericht of we ook naar de Floating Bar wilde komen voor een drankje. En daar hebben we met elkaar onze plannen besproken en wat we allemaal beleefd hebben. Het was een gezellige avond. Het viel wel op dat iedereen naar Suriname gaat. Rond 23:30 waren we weer terug op de boot.
-----
SY Feeks
Op 10-11-19 11:36 (utc) was onze positie 16°53.09'N 024°59.56'W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten