zaterdag 10 augustus 2019

Portosín

We zijn op 7 augustus 14:10 aangekomen in Portosín en weer op 10 augustus 5:55 vertrokken.

De afgelopen dagen waren nat en voorzien met veel wind. Nadat we op 7 augustus in de haven van Portosín zijn aangekomen trok de wind langzaam aan tot een harde wind van 33 kn. Het was dus een goede beslissing. Op 8 augustus waaide het nog harder 30 tot en met 39 kn. Ook deze dag was een dag met geregeld regen. Gisteren heeft het tot 18:00 gewaaid en nam het daarna langzaam af.

Wat hebben we deze dagen allemaal gedaan:
Woensdag 7 augustus. Was vooral bijkomen van het slechte weer met de golven. Ook nog naar de jachtclub geweest voor een drankje.

Donderdag 8 augustus. 's Morgens brood gehaald bij de bakker. Gewandeld tussen de buien door. Op het strand de stuntvlieger laten vliegen. We werden door het zand getrokken zoveel wind was er. Daarna naar de supermarkt gelopen voor het avond eten. 's Avond hebben we hebben mosselen en hamburgers gegeten.

Vrijdag 9 augustus. 's Morgens brood gehaald bij de bakker, geluisterd naar een bandje geluisterd. In de late middag een strand wandeling gemaakt en op de terugweg naar de supermarkt gegaan voor wat laatste boodschappen. Onderweg kwamen we op het stand mosselen tegen en deze hebben we meegenomen. We hebben als voor gerecht zelf gevonden mosselen gegeten en daarna wraps. 's Avonds na het douchen nog naar de jachtclub gegaan en gekeken hoe een band zich aan het voorbereiden was voor een optreden vanavond. Helaas binnen ze pas om 23:30 en dan liggen we al in bed.
-----
SY Feeks
Op 10-8-19 5:32 (utc) was onze positie 42°42.67'N 009°01.83'W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten