zondag 6 oktober 2019

Santa Cruz de Tenerife

De vorige keer dat we in Santa Cruz waren was in 2008. De dag na aankomst kwam Jennifer en de dag daarna gingen we op weg naar San Miguel in het zuiden van Tenerife waar mijn moeder en Patricia aan kwamen. Dus weinig gezien van de stad.

De afgelopen dagen hebben we de stad bekeken en dan doen we ook gelijk boodschappen. We zijn begonnen met de voorraden voor de oversteek naar de Kaap Verdische eilanden en naar Suriname. We weten uit ervaring dat er op de Kaap Verdische eilanden niet veel te krijgen is, behalve heerlijke verse tonijn. ALs ik daar aan denk.... Ook Puerto Rico, Gran Canaria, is wat duurder omdat het een toeristen stadje is. We gaan niet naar Las Palmas i.v.m. de ARC en ARC+. We hebben voorraden voor 7 dagen (3 personen) en 21 dagen (2 personen) nodig. Dus het bier wijn en ander drinken zijn we aan het inladen.

Tijdens onze wandelingen van 11 en 6 km zijn we naar de markt, busstation, muziek theater, oude binnenstad, fort, boortoren, boorschip, El Corte Ingles, Lidl, Mercadonna, Carrefour en de rivier geweest.

Ook nog de mast in geweest voor controle en een lijntje gespannen zodat hopelijk de val niet achter de radar reflector komt.
-----
SY Feeks
Op 3-10-19 21:03 (utc) was onze positie 28°27.99'N 016°14.68'W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten