zondag 4 juni 2023

Swell en zuiden wind

Het is ongelovelijk en ik heb het hier nog niet mee gemaakt. De wind is naar het zuiden gedraaid en we liggen aan de grond. De voorspelleing zou passaad winden zijn maar die zijn er dus niet. Eva was met Jonathan naar het zwembad met Ilona en ik bleef thuis met Elisabeth. Dus gelukkig was is thuis op de boot. Met veel moeite de boot los gekregen. Bij iedere golf gingen we een klein stukje vooruit. Dus ik steeds de ankerketting steeds een klein stukje binnen halen. Geen idee hoe lang het duurde maar opeens waren we los echter de anker keeting zat om een rots heen. De boot de andere kan op het varen en ankerketting los maar wij weer vast. Nu langzaam vooruit gevaren naar het dieoe en we waren weer los. Daarna opnieuw voor anker gegaan bij het vliegveld.

Na een paar uur kwam Eva weer thuis. De swell is echter waar we nu liggen enorm. De boeg gaat soms helemaal het water in. Eva en Jonathan aan boord en vertrokken richting Marigot Saint Martin.

We liggen nu in Baie Rouge. Heerlijk water en rustig. Direct gaan zwemmen en we zagen twee grote zeesterren. Het werd al snel donker. Morgen zien we wel wat we doen.

18-04.18N 063-07.40W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten