zondag 19 januari 2020

Eerste twee dagen op Grenada

Op Grenada komen is als thuiskomen. Je herkent de baai en bij aankomst hadden we het cruisernet op staan en de oude vertrouwde netcontroler was er nog steeds net als Umi-do met zijn Yoga, Tai-Chi en Grenada train domino. Budget Marine zit ook nog bij de werf en de ACE zit langs de weg.

De bussen toeteren nog steeds als je op de weg loopt en de SubWay en supermarkt bij het cricketveld is er ook nog steeds.

Helaas waren er ook wat veranderingen:
- Tiki bar in Pricklybay Marina is dicht i.v.m. verbouwing. Dit heeft een grote invloed op het cruisersleven hier: Geen film avond, geen pizza avond, geen hamburger avond, latin dans avond, geen trivia avond, geen bingo en GEEN INTERNET.
- Timbers dicht en heet nu Sails. Het is een een heel luxe restaurant met bijbehorende prijzen. Dus er zitten geen cruisers. Zelfs met happy hour, was normaal vechten om een stoel, is er bijna niemand. Het personeel heeft zo weinig te doen dat ze om de 5 minuten langs komen om te vragen of alles naar wens is.

Gisteren het studenten deel van Treu Bleu baai ingelopen en gelukkig daar zijn nog wel goedkope en lekkere pizza's. Zelf met de kleinste doe je twee dagen.

We hebben gisteren de gastank en de was weggebracht dus we gaan verder wanneer alles terug is. Vooral op zoek naar een internet verbinding.
-----
SY Feeks
Op 17-1-20 12:32 (utc) was onze positie 11°59.97'N 061°45.80'W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten